یکی از کاربردهای شایع دیگر آن اصلاح افتادگی پلک است و به همین جهت آنرا بلفاروپلاستی دینامیک و بدون تیغ جراحی نیز می نامند. با بالا رفتن سن و در اثر عوامل مختلف به تدریج پوست پلکها شل شده و باعث چین و چروک و افتادگی می شود.
این دستگاه مولد شار الکترونی با ایجاد اختلاف پتانسیل تا ۵۰۰۰ ولت و یونیزه کردن گاز مابین اپلیکاتور دستگاه و بدن انسان می باشد. در این عمل از تیغ و برش استفاده نمیشود و در واقع پوست یا چربی پلک برداشته نمیشود بلکه با استفاده از پلاسما لایه سطحی پوست تصعید پوست و چربی( مستقیما از جامد به گاز تبدیل میشود) میشود که منجر به جمع شدن لایه های زیرین پوست میگردد. علاوه برآن تحریک سنتز کلاژن توسط فیبروبلاست های پوست و به دنبال آن جوانسازی و ترمیم بافت نیز پیامد دیگر این تکنیک است.
عمق کم تخریب، عدم گسترش گرما به بافت های اطراف و بهبود سریع نقطه تمایز این تکنولوژی با روشهایی همچون لیزر و عمل جراحی بلفاروپلاستی میباشد و در اغلب موارد بیمار می تواند پس از درمان به کارهای روزانه خود بپردازد. همین مزایا و تاثیر گذاری فوق العاده پلاسما سبب کاربرد روز افزون این روش جوانسازی در دنیا شده است.
بسته به عمق و نوع ضایع ، تعداد جلسات درمان با پلکسر تعیین میشود. معمولا ناحیه مورد نظر باید ۱ تا ۳ جلسه تحت درمان قرار گیرد.
مراقبتهای پس از انجام پلاسما شامل پرهیز از تماس اب به محل ضایعه به مدت ۴۸ ساعت و استفاده از کرمهای پوشاننده و ترمیم کننده تا زمان بهبود کامل پوست می باشد.